Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Το Ζωδιακό Δείπνο! (διαδικτυακό αστρολογικό σεμινάριο του Θωμά Γαζή)



Είσαστε καλεσμένοι στο Σεμινάριο του Θωμά Γαζή “Το Ζωδιακό Δείπνο”, που θα γίνει διαδικτυακά την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στις 17:30. Δεν χρειάζεται να φέρετε κανένα "δώρο" σε αυτό το κοσμικό δείπνο - παρά μόνο την αγάπη σας για την Αστρολογία!


Ο Ζωδιακός Κύκλος είναι ένα "πατρόν" πάνω στο οποίο κόβεται και ράβεται κάθε οντότητα και κατάσταση μέσα στο Σύμπαν! Θα λέγαμε ότι ο Ζωδιακός είναι μια "διαδρομή" με 12 ξεχωριστούς σταθμούς (τα 12 ζώδια), οι οποίοι πρέπει να ακολουθηθούν διαδοχικά από κάθε οντότητα ή κατάσταση έτσι ώστε αυτή να καταφέρει να ξεπηδήσει δυναμικά στην ύπαρξη, να αναπτυχθεί φυσιολογικά, να ακμάσει και μετά να ολοκληρώσει τον κύκλο της - περνώντας τη σκυτάλη σε μια άλλη, ακμαιότερη οντότητα/κατάσταση.

Στο δείπνο αυτό θα σερβιριστούν πεντανόστιμα "πορτοκάλια"!!! Ακούγεται παράδοξο το να μιλάω για πορτοκάλια σε μια πρόσκληση Αστρολογικού περιεχομένου αλλά έτσι κι αλλιώς η Αστρολογία είναι ένα παράδοξο "πεδίο γνώσης"!

Σκεφθείτε για μια στιγμή να μην είχαν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελληνική αγορά ολόκληρα πορτοκάλια, παρά μόνο οι φλούδες τους! Σκεφθείτε να έδιναν μόνιμα στον κόσμο να τρώει τις φλούδες των πορτοκαλιών χωρίς να του δώσουν ποτέ να γευτεί τον ίδιο τον καρπό! Αυτό γίνεται στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες με την Αστρολογία! Σερβίρουν στον κόσμο το πιο επιφανειακό, εμπορικό της κομμάτι (τη φλούδα της) χωρίς να του έχουν δώσει σχεδόν ποτέ την ευκαιρία να γευτεί τον “καρπό” της (την ουσιαστική Αστρολογία, με Περιεχόμενο και Παιδεία)!

Αν η επαφή σας με την αστρολογία περιορίζεται στις προβλέψεις της εβδομάδας/ του μήνα (κλπ.) για το ζώδιο σας ή στο πώς σας επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρον το συγκεκριμένο σεμινάριο. Αν πάλι αγαπάτε την Αστρολογία με Παιδεία - ή αισθάνεστε την επιθυμία να έρθετε σε επαφή μαζί της - τότε αυτό το Σεμινάριο θα σας ενθουσιάσει!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στείλτε e-mail στη διεύθυνση: astrologhia@yahoo.com   Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με το: 69.39 - 39.94.28 (αφήστε μήνυμα).

- Το πλήρες πρόγραμμα των Αστρολογικών Σεμιναρίων του Θωμά Γαζή εδώ

(Όλα τα διαδικτυακά αυτά σεμινάρια χρησιμοποιούν την υπερσύγχρονη και πανεύκολη στη χρήση της "πλατφόρμα" GoToMeeeting - που σημαίνει ότι με ένα απλό "κλικ" μπορεί κάποιος να τα παρακολουθήσει, χωρίς να χρειάζεται να διαθέτει κάποιο ιδιαίτερο λογισμικό ή να κάνει πολύπλοκες ρυθμίσεις.) 

Θωμάς Γαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: