Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά το κλείσιμο της δεκαετίας μας (ο Ουρανός στον Ταύρο & η "αιγοκερίστικη κορύφωση¨) - Β΄ μέρος!



(στο "Αστρο-Λόγιο απόγευμα στη Βαβέλ" της ερχόμενης Τρίτης!)

Η επόμενη ομιλία στη "Βαβέλ" αποτελεί ουσιαστικά το β΄μέρος της ομιλίας της προηγούμενης Τρίτης (στην οποία κάναμε κυρίως μία ιστορική ανασκόπηση της παρουσίας του Πλούτωνα και του Κρόνου στον Αιγόκερο και των αποτελεσμάτων τους στην παγκόσμια και ελληνική ιστορία. Η ανασκόπηση αυτή άρεσε στο κοινό και έτσι ο ομιλητής αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε αυτήν).

Στην ομιλία της ερχόμενης Τρίτης θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά στις αστρολογικές επιρροές που θα κυριαρχήσουν στο κλείσιμο της δεκαετίας μας, έτσι ώστε να προοιωνίσουμε - στα μέτρα του ανθρωπίνως δυνατού - "το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν"! Θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην είσοδο σε λίγους μήνες του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου και φυσικά στην περιβόητη "αιγοκερίστικη" κορύφωση που θα συμβεί το 2020 - η οποία θα "αντηχήσει" ευρύτερα και απώτερα στους καιρούς μας!

Η ομιλία θα γίνει την επόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στο καφέ - πολυχώρο "Βαβέλ", Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι (απέναντι από το κτήμα Συγγρού, στη μεγάλη στροφή της Κηφισίας). Ώρα προσέλευσης 7:30 μμ. Ομιλητής ο Θωμάς Γαζής. Είσοδος ελεύθερη.

(Σ.Σ. Αποσπάσματα της ομιλίας θα αναμεταδοθούν ζωντανά στο Facebook)

Υ.Γ. Μπορείτε να δείτε το βίντεο της ζωντανής αναμετάδοσης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: