Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Τζίμης Πανούσης : έσβησε μια αιρετική φωνή της σοβαροφανούς Ελλάδας! (το ωροσκόπιο του)


Ήταν αρχές του 2000 και μόλις είχα αγοράσει καινούργια ψηφιακή (!) φωτογραφική μηχανή και γυρνούσα στην Κηφισιά να τραβήξω θέματα. Περνούσα έξω από τον "Βάρσο" όταν είδα μόνο του σε ένα τραπεζάκι τον Τζίμη τον Πανούση. Ανεξάρτητα του αν ήταν πραγματικός επαναστάτης ή όχι ο Τζίμης γνώριζα ότι ήταν "τρελο-υδροχόος", που σημαίνει ότι αυτόματα ήταν συμπαθητικός σε μένα.


"Γεια σου Τζίμη!" του είπα. "Μπορώ να σε φωτογραφήσω;"

Είχα ξανακάνει την ίδια ερώτηση σε άλλες "φίρμες" που έτυχε να συναντήσω στο δρόμο μου και μου είχαν απαντήσει ένα ξερό "όχι!"

Όμως ο (συγχωρεμένος πλέον, από σήμερα) Τζιμάκος μου απάντησε φιλικά:

"Ναι αμέ!"

Και έτσι του τράβηξα αυτή τη (χαμηλής ανάλυσης βέβαια, εκείνη την εποχή) φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω. Τον ευχαρίστησα και έκανα να φύγω για να μην τον ενοχλώ αλλά ο ίδιος μου έπιασε τη συζήτηση, ρωτώντας με αν ασχολούμαι με τη φωτογραφία (αργότερα έμαθα ότι ασχολιόταν και αυτός). Και όπως ήταν αναμενόμενο (από έναν γνήσιο Υδροχόο) μόλις του είπα ότι ασχολιέμαι κυρίως με την Αστρολογία με προσκάλεσε να καθίσω μαζί του και αρχίσαμε να συζητάμε "Υδροχοικο-Διδυμικά".

Ο ίδιος μου έδωσε εκείνη την ημέρα και τα στοιχεία γέννησης του, λέγοντας μου ότι είχε γεννηθεί περίπου τα μεσάνυχτα της 12ης Φεβρουαρίου 1954 - ή λίγο μετά. Παραθέτω εδώ το γενέθλιο ωροσκόπιο του:




Όπως βλέπετε, ήταν ένας ανορθόδοξος και αιρετικός Υδροχόος, με Σελήνη στο αιώνια εφηβικό ζώδιο των Διδύμων (καταλαβαίνετε τώρα για το τι είδος ανθρώπου μιλάμε). Με τη Σελήνη του στον 'Όγδοο Οίκο (και φυσικά και τον Ωροσκόπο Σκορπιό) κάπου λειτουργούσε και σα Σκορπιός (το σεξ ήταν συστατικό στοιχείο στη ζωή του, είχε δε λάβει μέρος σε προβοκατόρικες ταινίες που άγγιζαν τα όρια του πορνό).

Το στοιχείο όμως που δεν θα περίμενε ο κόσμος να έχει ο Τζίμης Πανούσης είναι ο υπερ-τονισμένος Τέταρτος Οίκος του, Οίκος που αρχετυπικά συνδέται με το ζώδιο του Καρκίνου, επομένως τελείως ανεπάντεχα ο Τζίμης διέθετε και κάποιες ιδιότητες που συνήθως τις αποδίδουμε στο ζώδιο του Καρκίνου! Ήταν δηλαδή και ένας παραδοσιακός και ένθερμος οικογενειάρχης (με λατρεία στα παιδιά του, ειδικά στην κόρη του που απέκτησε σχετικά πρόσφατα)! Εξάλλου, ένα από τα δώρα της θετικής ενεργοποίησης του Τέταρτου Οίκου στο ωροσκόπιο ενός ανθρώπου είναι ότι τον κάνει αυτόν δημοφιλή στο κοινό!

Ας δούμε όμως και το λεγόμενο "τρίκυκλο" του Τζίμη (τις "διελεύσεις" και τις "προόδους" του την ημέρα που πέθανε, σε σύγκριση με το γενέθλιο ωροσκόπιο του):





Προσωπικά, με εντυπωσιάζει η υπερβολική ενεργοποίηση αυτή την περίοδο του πλανήτη Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο του Πανούση! Προσέξτε το εξής: o διελαύνων  Ποσειδώνας (στους Ιχθύες) τετραγωνίζει σχεδόν τέλεια τη γενέθλια Σελήνη του Τζίμη (στους Διδύμους)! Ένα το κρατούμενο λοιπόν. Μετά, ο "προοδευμένος" Ήλιος του (που βρίσκεται μέσα στον Κριό) σχηματίζει όψη αντίθεσης με το γενέθλιο Ποσειδώνα του (στον Ζυγό). Έχουμε έτσι μέχρι στιγμής δύο ενεργοποιήσεις του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο του. Οι οποίες θα γίνουν τρεις αν προσέξουμε ότι την ημέρα του θανάτου του ο "διελαύνων" Ήλιος (στον Αιγόκερο) σχημάτιζε μια δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του!

Μια τόσο μεγάλη ενεργοποίηση του πλανήτη Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο ενός ανθρώπου μπορεί να φέρει γενική εξασθένιση και κατάρρευση του οργανισμού του (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: αν υπάρχει κάποια ανάλογη ενεργοποίηση του Ποσειδώνα στο δικό σας ωροσκόπιο ή σε εκείνο κάποιου αγαπημένου σας προσώπου ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι θα σας συμβεί / θα του συμβεί ότι συνέβη στον Πανούση)! 

Αναμφίβολα, έπαιξε ρόλο στην καταπόνηση του οργανισμού του (πέρα από το σχετικά προχωρημένο της ηλικίας του σε συνδυασμό με το ότι υπερέβαλε καθημερινά εαυτόν στις παραστάσεις του) και το γεγονός ότι ο διελαύνων Άρης σχημάτιζε αυτές τις μέρες μια δυσαρμονική όψη "Ταυ τετραγώνου" με τον Πλούτωνα του και με τον Ήλιο του! Επιπλέον, ο διελαύνων Ουρανός μέσα στον Οίκο της υγείας του (τον Έκτο) σε σύνοδο με τον προοδευμένο Ήλιο του θα μπορούσε να βγάλει πρόβλημα στο κυκλοφορικό και κατά συνέπεια και στην καρδιά!

Τζιμάκο σε ευχαριστώ για κείνο το όμορφο απόγευμα στον "Βάρσο"! Οι διαστάσεις που πήγες είναι από μόνες τους ανορθόδοξες και αιρετικές, οπότε εκεί θα βρεις τη Γαλήνη που μπορεί να μην στην πολυ-έδιναν οι γήινες "πυκνές διαστάσεις"!

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: