Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

H διάσημη "Youtube-ίστρια" Αστρολόγος Nadiya Shah ζωντανά, επί σκηνής στο επόμενο "Αστρο-Λόγιο απόγευμα στη Βαβέλ"!



Τα "Αστρο-Λόγια απογεύματα στη Βαβέλ" είναι μια σειρά από ελεύθερες Αστρολογικές ομιλίες και διαλέξεις που λαμβάνουν χώρα κάθε Τρίτη στην Αθήνα, σε ένα φιλόξενο καφέ - πολυχώρο (που βρίσκεται στο Μαρούσι, Βασ. Σοφίας 87 - απέναντι από το κτήμα Συγγρού).

Ο σκοπός μας είναι να φέρουμε σε επαφή το ελληνικό κοινό με την Αστρολογία με Παιδεία και να του προσφέρουμε το καλύτερο της Διεθνούς Αστρολογίας! Μέχρι τώρα φιλοξενήσαμε διαδικτυακά κορυφαίους, γενναιόδωρους Αστρολόγους από όλο τον κόσμο!

Αυτή τη φορά οι κανόνες ανατράπηκαν - όχι τυχαία, από μία Υδροχόο - και με μεγάλη χαρά θα έχουμε μαζί μας τη διάσημη "Youtube-ίστρια" Αστρολόγο Nadiya Shah, ζωντανά και επί σκηνής στο "Αστρο-Λόγιο απόγευμα της 20ης Μαρτίου 2018 (οι "πύλες" της "BABEL" θα ανοίξουν στις 8μμ.)!


Μιλάμε για μια συναρπαστική βραδυά (που συμπίπτει και με την έναρξη της "καινούργιας Αστρολογικής Χρονιάς - με την Εαρινή Ισημερία δηλαδή) την οποία δεν πρέπει να χάσετε αν βρίσκεστε στην Αθήνα ή στα "πέριξ"! Εάν πάλι μένετε μακρυά από την Αθήνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη "ζωντανή ροή" της ομιλίας (περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό θα λάβετε στέλνοντας email στη διεύθυνση: astrologhia@yahoo.com).

Το κυρίως θέμα της ομιλίας της είναι: "Η Αστρολογία εκπληρωμένη! Πώς μπορούμε να κάνουμε μια καλή ερμηνεία ενός χάρτη". Αλλά φυσικά η Nadiya είναι Υδροχόος (με Σελήνη στον Τοξότη) και αναμένεται να επεκταθεί ευρύτερα σε διάφορα Αστρολογικά θέματα! Επίσης, θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσει σε τυχόν απορίες και ερωτήματα.

Η είσοδος στο καφέ-πολυχώρο "Babel" είναι ελεύθερη. Επειδή όμως αναμένεται μεγάλη προσέλευση κοινού φροντίστε να κλείσετε έγκαιρα θέση στέλνοντας το ονοματεπώνυμο σας στο e-mail: astrologhia@yahoo.com

Οργανωτής και συντονιστής της ομιλίας ο Θωμάς Γαζής.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η Nadiya Shah έχει χαρακτηρισθεί σα μία από τους κορυφαίους 12 αστρολόγους στον πλανήτη από το γαλλικό Vanity Fair, που την έστεψε πρωτοπόρο στα αστρολογικά βίντεο. Είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που είναι κάτοχος Μ.Α. στην "Πολιτιστική Μελέτη Κοσμολογίας και Προφητικής", από το Πανεπιστήμιο του Κεντ, στην Αγγλία. Είναι μια διεθνώς πιστοποιημένη Αστρολόγος, συγγραφέας, η οποία είναι εξαιρετικά ενεργή στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο.

Το τελευταίο βιβλίο της Nadiya “Astrology Realized: Your Journey to Understanding Astrology” ("Η αστρολογία εκπληρωμένη: το ταξίδι προς την κατανόηση της Αστρολογίας") εισάγει τις θεμελιώδεις γνώσεις της αστρολογίας, εξασφαλίζοντας μια εφόρου ζωής συγκροτημένη γνώση αυτής της ουράνιας τέχνης! Το βιβλίο αυτό  είναι μοναδικό στην προσέγγισή του και καλεί τους σπουδαστές της αστρολογίας να κοιτάξουν τόσο προς τα πάνω όσο και μέσα τους, έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια ατομική διασύνδεση με τα "ουράνια". Το βιβλίο "Astrology Realized" είναι διαθέσιμο στο Amazon.com

Η Nadiya είναι ο συγγραφέας του AstroFabulous.com, μιας σειράς επαγγελματικών ωροσκοπίων που προσφέρονται σε γραπτή μορφή αλλά και σε βίντεο και διανέμονται διεθνώς. Το Astrofabulous.com διαβάζεται σε περιοδικά και σε ιστοσελίδες σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του δικτυακού τόπου nadiyashah.com. Τα βίντεό της Nadiya κοινοποιούνται μαζικά σε πολλούς ιστότοπους παγκοσμίως. Οι φίλοι και οπαδοί της δουλειάς της περιγράφουν τα ωροσκόπια της ως "εμπνευσμένα", "αισιόδοξα" και "απίστευτα ακριβή"!

Με βάση τις ημερήσιες προβολές του, το κανάλι Youtube της Nadiya (nadiyashahdotcom) αποτελεί σταθερά ένα από τα 5 πιο δημοφιλή κανάλια αστρολογίας στο Youtube, καθιστώντας τη Nadiya τη διασημότερη καναδή αστρολόγο online.

Η προσωπική της ιστοσελίδα: Nadiya Shah

Δεν υπάρχουν σχόλια: